Ställ ut på Leva & Bo

Överväger du att delta som utställare på Leva och Bo mässan? Vi kanske är lite partiska, men vi anser att det är en fantastisk idé! Låt oss förklara varför. Fördelarna med att ställa ut på Leva och Bo mässan är många och varierade, precis som våra utställare. På mässan får du möjlighet att möta dina kunder personligen och testa hur väl dina nya produkter eller tjänster tas emot. Det är också en utmärkt möjlighet att knyta kontakter med nya återförsäljare eller leverantörer inom branschen. Hos oss finner du en bred målgrupp som sträcker sig från barn till äldre, vilket ger dig en unik möjlighet att nå ut till olika segment av marknaden. Dessutom är mässan en folkfest som varje år lockar en stor mängd människor som samlas för att handla, skratta och delta i roliga mässaktiviteter tillsammans!

Produktområde

På Leva och Bo samlas ett brett utbud av olika produktområden vilket gör mässan helt unik på den svenska mässmarknaden! Ett urval av mässans nuvarande och planerade produktområden:

Hem & villa, Bygg, Trädgård & Utemiljöer, Inredning & styling, Mat & Smak, Besöksmål & turism, hemestra, Hälsa & Skönhet, friskvård, Miljösmart & Hållbarhet, Mode & Shoping, Återbruk & Föreningstorg.
Veteranutställare som bara vill se priser eller boka monter på en gång? Klicka nedan.